HCR 2009 lauantaina happirikkaassa kelissä! Sade onneksi laantui eikä matkan varrella pieni tihkusade harvakseltaan matkantekoa haitannut. Tuuli oli välillä repivää, mutta onneksi reitti kääntyy niin usein, ettei siitäkään ollut juuri haittaa. Tottahan aurinko tekee ihmeitä, mutta juoksu kulki eilen varmaan paremmin kuin olisi pölyisellä aurinkokelillä mennyt.

Minun aikani oli pari kymmentä minuuttia heikompi kuin viime vuonna (Katso: Helsinki City Run 2008: Fiilikset, kuvia ja tuloksia), mutta minun hitain puolimaratoonini opetti, että rapiat päälle kahden tunnin aikaankin pitää ravata ihan kunnolla. Respektiä yhä enemmän koville tuloksentekijöille!

Lähdettiin liikkeelle Timpan kanssa lönkötellen – eka viitonen 33 minuuttia. Ruuhkaa melkoisesti. Toinen viitonen 31 minuuttia ja mahtui jo hölköttelemään vapaasti.

Puolen välin jälkeen kiristettiin ihan juoksuun – kolmas viitonen 28 minuuttia. Juoksu rullasi erittäin mukavasti. Loppu sitten niin kovaa kuin tässä kunnossa pääsee, tuhat selkää oli mukava ohitella. Viimeinen viitonen 25 minuuttia ja Stadionin mäkeen kunnon loppukiri. Maaliviivalla syke 188, mikä on kovin mittattu lukema moneen toviin!

HCR 2009 syke

Järjestelyt pelasivat taas mainiosti ja listalta löytyi muutama kova aika. Tuttujen tuloksia (Kaikki tulokset täällä):

Holttinen Olli-Pekka 1:30:08

Kämäräinen Petri 1:36:21

Koskela Tuomas 1:41:02

Meronen Juha 2:02:50

Lappi Timo 2:02:58

Heikkinen Mika 2:05:21

Mäkelä Jukka 2:06:54

Räty Harri-Pekka 2:10:36

Torpo Ari 2:16:53

Wigell Tanja 2:27:57

2 thoughts on “Helsinki City Run 2009: Tunnelmia ja tuloksia

  1. Juha, hyvältä HCR:n loppuvetosi näytti! Olin todistamassa sitä stadionin mäessä.

  2. Nyt selvisi kuka siellä huuteli! En tunnistanut äänestä enkä viitsinyt siinä ruveta kuikuilemaan taakse 🙂

    Tuomaksen aika lisätty listalle. Kelpo vauhtia ja vielä OC Puiston nimissä – ainoana tänä vuonna, kun Ukille merkittiin DNS.

    Ei kun seuraavia juoksuja kohti!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: