1444 joukkuetta ilmottautunut Tampere-Jukolaan! OC Puisto lähtee tällä kertaa takarivistä ja näillä näkymin samalla järjestyksellä kuin viime vuonna (edit 12.6.2008, katso: OC Puisto amatöörijoukkueella Jukolaan)

1395 OC Puisto 1 FIN
1 Ville Rantala
2 Petri Ketola
3 Mark Roth
4 Juha Meronen
5 Mikael Honkala
6 Uki Lammi
7 Eerik Skyttä

Oma valmistautuminen on ihan hyvällä mallilla. Kevään massajuoksut toimii treeneinä ja treenin innoittajana. Firmaliigasta saa taas vauhtia koneeseen toukokuun alkupuolella. Viimeinen kisa Pirttimäessä ihan lupaavasti 8:45 min/km. Sarja on tosin rupu ja rata oli helppo, mutta kuitenkin. Tänään mäkivetoja ja muutenkin hyvä lenkki. Kaikki kunnossa siis.

Juoksujärjestykset pitää ilmoittaa vasta juuri ennen kisaa, eikä tuttuja löydy listalta vielä kovin montaa. Peräkylän Ponnistuksen ryhmässä on tuttuja nimiä:

1076 Peräkylän Ponnistus 1 FIN
1 Matti Kajola
2 Markku Rehberger
3 Antti Irjala
4 Juha Asikainen
5 Kari-Pekka Lifländer
6 Olli Pakkanen
7 Samu Salmelin

KP osasi kertoa, että Peräkylän ankkuria kannattaa varoa. Jämi-Jukolan tulosten mukaan mies juoksi ankkuriosuuden alle kuusi minuuttia per kilometri. Siinä on Eerikillekin tekemistä, vaikka Jämin maasto olikin nopeaa edetä.

Täytyy palata tuttujen joukkueiden numeroihin ja nimiin vielä lähempänä kisaa.

1 thought on “Juoksujärjestys Tampere-Jukolassa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: