Tulevan kesän Salpa-Jukola suunnistetaan 18.-19.6.2011 Virolahden Ravijoella. Odotettavissa hyväkulkuista mutta pienipiirteisestä maastoa. Kiviä ja muutaman kymmenen metrin mäkiä. Tässä muutama karttapala vuoden 1992 Jukolasta Ravijoelta. Maasto on sama, mutta metsätyypit ovat ehtineet heittää kolmiloikkaa parissa kymmenessä vuodessa.

picture-1picture-2picture-3

Ja tässä koko kartta.

OC Puisto on jo ilmoitettu. Tällä kertaa hoidin byroktratiajutut jo nyt, ettei käy kuten viime kerralla, jolloin meille ilmoitettiin tylysti pari viikkoa ennen kisaa teltan peruutuksesta. Ilmeisesti oltiin maksettu maksut viimeisten joukossa – ajoissa kylläkin!

Kilpailukutsusta sattui muuten muutama juttu silmään:

”Kilpailu alkaa lauantaina 18.6. klo 22.55 yhteislähdöllä”

Miksi? Kokonais- ja osuusaikoja olisi helpompi yön pimeinä tunteina laskea tasatunnista lähtien. Aurinko laskee 22:42, joten sekään ei kelpaa selitykseksi.

”Omien GPS-laitteiden ja kännyköiden käyttö kilpailusuorituksen aikana on sallittu”

Ohhoh. Pitäisikö harkita kännykkäohjeistusta komentokeskusteltalta? ”Siitä vain back-trackingillä rastin taakse, yllätysväijytys ja suoraan leimaamaan”.

Onko harrastajajoukkueita alkanut eksyä liikaa, kun tällaiseen sääntötarkennukseen on jouduttu? Hyvä, että säännöissä täsmennetään, että laitteita ja puhelimia ei saa viedä naapurijoukkueilta – vain omia saa käyttää.

Ilahdun, jos kirjoitat kommentin tai klikkaat likeä alla!

7 thoughts on “Salpa-Jukola 2011

  1. Lähtöhän on 22.55 sen takia, että YLE voisi näyttää TV-uutiset 23.00

  2. Kuulostaa järkeenkäyvältä. Näen vain itseni siinä yön tunteina ynnäilevän ja vähentelevän viisiä minuutteja vaihtoaikojen ja kellonaikojen sekamelskaan… Yle voisi joustaa!

  3. Itse asiassa kyseessä ei taida olla tv-uutiset, vaan Radio Suomen lähetys. Sielläkin toki tulee tasalta uutiset, mutta vaikka ne ehkä voisi joustaa tasalta tulee myös aikamerkki jota ei oikein voi siirtää. Toisaalta keskimäärin suunnistajilla taitaa sen verran laskupäätä löytyä, että osaa tuon vitosen vähentää – ja harrastelijajoukkueilla tietysti viisi minuuttia on aika pieni aika kun osuusajassa voi olla tunnin tai kahden heitto arvioituun.

  4. OC Puiston juoksujärjestys on vielä ilmoittamatta, eli vielä on vähän byrokratiaakin hoitamatta!

  5. Olet oikeassa KP! Pidetään kansaa jännityksessä 🙂 Ja siinä samalla vähän itseämmekin. Tuleva viikko tuo selvyyden.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: