Taas tyypillinen tapahtumakulku: Tietoturvan takia pitää päivittää blogikone, päivityksen jälkeen osa jutuista ei toimikaan ja dominopalikkojen lailla pitää säätää kaikkea muutakin. Jotta muutos ei jäisi pelkäksi konehuoneasiaksi, tein samalla ulkoasustakin raikkaamman. Saa kommentoida!

WordPress 2.1 -päivitys meni muuten hyvin, mutta minun käyttämässä teemassa ei näkynyt enää ylävalikkoja lainkaan. Ongelma olisi voinut ratketa helpostikin, mutta lähdin hakemaan varmempaa ratkaisua. Samalla saisin korjattua myös muutamat pikkuhankaluudet, jotka näkyivät oikean sivupalkin tekstin muotoiluissa – osa teksteistä oli tasattu eri kohtaan jne.

meronen.net -ulkoasu elokuulta 2006 (ilman niitä ylävalikoita):

meronennet_20070131.jpg

Latasin teeman nimeltä Tarski, joka onkin varsin pitkälle mietitty juttu. Asetuksilla voi muokata sivua varsin monipuolisesti.

Jätin muutaman jutun pois: CoComment on hauska idea, mutta ei minulle tarpeellinen (Katso: coComment – Kaikkea sitä löytyykin). Skype-nappulakin jäi tästä talven 2007 ulkoasusta (Katso: Skypestä uusi versio).

Muutama viilaus vielä tarvitaan, mutta sitten teema on hallinnassa ja sen voi viedä sille tärkeämmälle sivustolle…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: