Aina pitää yrittää. Uusi kisa, uudet mahdollisuudet!

Vuoden luontokuvat -kisan viimeinen jättöpäivä lähestyy. Kuvat pitää laittaa postiin parin viikon päästä 15.2.2007. Säännöt näyttävät nopeasti katsottuna samoilta kuin viime vuonna. Järjestäjien sivuilta lisää: Vuoden luontokuvat 2007.

2006-kisan saldona oli sekunti juhlaa Finlandia-talolla, kun minun lähettämistä kuvista esitettiin yksi (Katso: Arthur Morrisin valinnat). Lisäksi näin nyt mustaa valkoisella siitä, että yksi minun kuvista oli päässyt semifinaalivaiheeseen eli 160 parhaan joukkoon. Luonnonkuvaajien nettisivuilla on lista kuvaajista (jäsenille), jotka voivat noutaa semifinaalikuvan näyttelyvedokset talvipäiviltä. Samassa joukossa myös Dick Forsman, Markus Varesvuo, Tare Pekola ja sata muuta.

Mutta tämän vuoden kisaan… Mitähän kuvia sitä lähettäisi? Viime vuoden ulkokuvaussaalis on varsin laiha. Pari viikkoa aikaa!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: