Minun sporttiseuranta on tällä hetkellä aivan solmussa. Polar RS800 temppuilee eikä löydä sykettä eikä nopeutta. Ajan se osaa vielä näyttää. Iphone on vanhaa mallia eikä RunKeeper etene etusivua pidemmälle. MyLoggerin latausjohto on hukassa muuton jäljiltä.

Tänään lenkillä kaivoin vanhan N95:n esiin ja latasin uuden Sports Trackerin. Kaikki toimi hienosti kunnes puolen tunnin jälkeen puhelin tilttasi. Toimiikohan Sports Trackerin iPhone versio myös vanhemmissa luureissa? Ja milloinhan se ilmestyy?

Datamaanikko minussa on suorastaan jäätynyt.

Aloin jo tähyillä Garminin suuntaan (Forerunner 610 vaikuttaa kiinnostavalta) kun Polar tuntui olevan myös firmana jäässä.

Mutta en vain osannut etsiä. Polarin suomenkielisellä ”uutissivulla” Matti Heikkinen vain huutelee… Mutta mailmalta löytyi kiinnostavaa: Olisiko RCX5 vastaus huutoon?

Tämä tutoriaali on suunnattu triathlonisteille:

RCX5:een ei ilmeisesti ole tulossa tukea ProTrainerille lainkaan vaan käyttäjät johdatetaan suoraan PolarPersonalTrainer.com:iin.

Lisää spekulaatiota ja keskustelua Polarin keskustelupalstalla.

2 thoughts on “Datamaanikko on aivan jäässä. Olisiko Polar RCX5 vastaus huutoon?

  1. Mainio blogi, paha tilanne…! Triathloniin tuo RCX5 olisi varmastikin huippu, vaikkakin ProTrainer-tuen puuttumisesta pitää antaa pitkä miinus.

    Itse sain sekoilevan RS800CX:n takaisin järkevien laitteiden joukkoon hankkimalla uuden sykevyön, ovat kuulemma kulutustavaraa ja hiki syö sen sisältä, vaikka miten pesisi. Lähetinosaa ei tarvinnut uusia, eli kustannukset jäivät siedettäviksi. Olihan se kyllä vähän sama kuin keväisen autokuumeen hoitaminen uusilla pölykapseleilla, mutta toimi…

    Hyviä lenkkejä, toivottavasti saat myös datapuolen kuntoon!

    -Migi

  2. Hyvä Migi! Pölykapselien vaihto voisi olla järkevä juttu. Olinko noin läpinäkyvä näiden kevätoireiden suhteen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: