Oranssi vallankumous Helsingissä? Ei, vaan ruotsalaisen konseptin mukainen juoksukisa Midnight Run tänään illalla kello 21:00 Senaatintorilta. Järjestäjät pakottavat käyttämään virallista kisapaitaa, siitä oranssi.

Musiikkia ja meininkiä pitäisi olla luvassa. Toivottavasti myös kannustusta!

Asfalttia ja mukulakiveä luvassa virallisesti mitattu 10000 metriä. Lähtöviivalla tutuista ainakin Sanna, Minna ja Uki. Oletko mukana?

Tuohon ruotsalaiskonseptiin pitää vielä palata. Tänään on luvassa lämmin ilta (kello 21 luvassa +14C), joten t-paita on ihan ok, mutta sateisena syysiltana ottaisi päähän. Myös juoksun muut ehdot on tiukemmat kuin mihin on totuttu: Osallistumista ei saa siirtää kaverille, ei sairauden takia ensi vuoteen, paidat ja muut vermeet saa vain Stadiumilta eikä paikan päältä. Aika tiukkaa. Positiivista on se, että kisa on keskustassa, toisin kuin muut PK-seudun juoksutapahtumat.

Oma tavoite, hmmm, alle viiden kymmenen minuutin. 45:00 olisi aika kova ja taitaa jäädä rikkomatta. Olen muuten viimeksi juossut kympin ajan kanssa kesällä 1992 kahdesti Münsterissä ja Düsseldorfissa, muistaakseni sinne 45 minuutin paikkeille. Tuloksia ei löydy netistä taaksepäin kuin vuoteen 2007 saakka, harmi 🙂

Tässä vielä pari Antin ottamaa kuvaa HCR:n alkutaipaleelta. Juoksun riemua!

6 thoughts on “Oranssia päälle ja kadulle illalla!

  1. Jos noin paljon hymyilyttää kuvissa, niin ei kunnioita numerolappua;-) Irvistys sen olla pitää. Illalla nähdään, hauska nähdä miten homma toimii

  2. Heh! Kuvistahan näkee, ettei vauhtia ole – ja tuloksista loput! Irvistetään illalla sitten kilpaa

  3. Mun mielestä tuo kuva on kyllä kertakaikkiaan hieno otos. Pitäkääpä hauskaa illalla!

  4. Kiitti Ansku. Hieno reitti, upea keli ja juoksu tuntui pääsääntöisesti hyvältä. Ja 45 minuuttiakin alittui kirkkaasti. Voittajafiilis!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: