Mahtava kauden avaus! Aurinkoa, kaupunkisprinttirata, amfitalojen ja portaikkojen sokkelikkoa ja lennokkaat tossut. Pari hapuilua kasille ja kympille, mutta muuten varsin hyvä veto. 9-

kivenlahti

Lisää sprinttiä ja heti!

Suomessa ei ole kovin montaa keskiaikaista kaupunkia, joissa voisi järjestää mielenkiintoisia kaupunkisprinttejä. En tiedä mitä ammattilaiset kommentoivat tämänpäiväisistä Kivenlahden eSprintistä ja Huippuliigasta, mutta minulle amfitalojen portaikkosokkelot ja muut kiemurat kelpasivat mainiosti. Katso kartta ja reitti.

Tässä yksi reitinvalintatehtävä, jossa piti katsoa aika tarkkaan, mitä tekee.

amfi

En ole tutkinut sen tarkemmin vielä, että oliko minun ratkaisu järkevä, mutta kovassa vauhdissa ainakin tuntui niin (itselle kovassa, siis). Kun kaikkia pikkusyheröitä ehdi niin tutkia.

amfi_reitti

Quickroutesta saa reittikartan lisäksi, muutamia muita mielenkiintoisia tilastoja. Vauhtijakauma kertoo, että olin vajaat 4% ajasta paikallaan (leimaamassa, ihmettelemässä). Noin puolet ajasta mentiin juoksuvauhtia alle 6 min/km. Metsäkisassa jakauma näyttää erilaiselta.

kivenlahti_vauhti

Rastivälien osalta olen katsellut sitä, kuinka suoraan olen matkannut ja kuinka kauan on kestänyt rastinotto (tässä 50m ympyrältä leimaan) ja rastilta lähtö. Parantamista on. Nyt taulukko kertoo selkeästi, että rasteilla 8 ja 10 viimeiset 50m kesti yli minuutin. Sama näkyy toki myös kartalta.

Syke oli siinä mielessä sopivalla tasolla, että näistä pienistä virheistä huolimatta kokonaisuus pysyi kasassa. Tämän päivän maksimi 175 oli useammallakin rastivälillä. Viitoselle oli kova nousu portaita pitkin. Samat lukemat kympin pitkällä välillä ja loppukirissä.

kivenlahti_splits

 

edit 20.4.2013

Avasin reitin kokeeksi myös 3Drerunissa. Nyt ei löydy muita kuntosuunnistajia, joiden reitteihin verrata, mutta on tämä ainakin viihdyttävää. Pitäisi jossain välissä kokeilla vaikka tunturisuunnistuksen gpx-tiedostoilla.

kivenlahti_3Drerun

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: