Ei sillä että luontokuvia olisi tullut niin hirveästi otettuakaan, mutta meronen.net:in galleria näyttää tyhjää viimeisen 12 kuukauden ajalta lähinnä siksi, että olen ollut niin kypsänä hankaluuksiin Copperminen (kuvasivusofta) kanssa. Firefoxilla galleria näyttää ihan ok:lta, mutta Internet Explorerilla näkyy jostain syystä ylimääräinen valikko. Tylsää.

Joitain kuvasettejä olenkin laittanut suoraan Lightroomista flashinä sivuille (Kesän jukolan kuvia). Flash player tuntuu olevan jo lähes kaikilla selaimessa enkä ole kuullut keneltäkään, että olisi ollut ongelmia saada kuvia näkyviin. Katselukokemus on mukava flashinä.

Galleriathan voisi olla flashinä ja upotettuna wordpress -sivulle, mutta tämä vaatisi pienen väkertämisen. Lightroom kun tuottaa vain yksittäisiä kuvasarjoja eikä sillä saa tehtyä ympärille galleriakokonaisuutta.

Petra meni Foto Alexandran sivuilla vielä yhden pykälän pidemmälle ja teki koko saitin uudestaan flashillä. Kuvat näyttävät erinomaisen hienoilta ja kokonaisuus on hiottu. Mutta hmmm… ei sittenkään koko saittia fläshillä, koska Kameran Takana -blogi on saitin ulkopuolella.

Foto Alexandra

Millehän pohjalle tuo Foto Alexandran saitti on luotu?

Täytyy varmaan tutkia uudestaan mahdollisuudet ja jos ei muuta niin laittaa se galleria sitten kuntoon Copperminellä. Jotain näytettävää olisi luontokuvien osalta viime vuodelta ja lähetinpä setin myös Vuoden luontokuva -kisaan. Maaliskuun aikana niitä kuvia tänne näkyviin – kyllä.

One thought to “Kuvasivut flashinä?”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: