Mikkeli-Jukola 2009 juostaan 13-14.6.2009. Kilpailukutsusta käy ilmi, että osuudet ovat taas vähän pidemmänpuoleisia. Ankkurit saavat köpötellä 16,2-16,4 kilometriä. Maastosta kommentoidaan lyhyesti lauseella: ”Urbaania rastiravia armeijan alueella”.

Alueen vanhasta kartasta näkee, että raviradan läheisyydessä ei todellakaan mitään aarniometsää löydy – Helsingin keskuspuisto tulee enemmänkin mieleen! Väreillä on merkitystä ja sillä, ettei mene sekaisin poluissa ja poteroissa.

Kilpailukeskus on raviradalla. Matkaa parkista jopa kolme kilometriä. Siinä tärkeimmät, mitä sai irti järjestelyihin liittyen.

Kisan nettisivuista on pakko todeta, että tuntuvat hieman viimeistelemättömiltä. Sivuelementit menevät ainakin Chromella vähän sekavaan järjestykseen ja ilmoittautumisuutisesta löytyvää ilmoittautumissivua ei ainakaan tänään oltu avattu kaikelle kansalle. Plussaa tapahtumakalenterista (vaikka itse Mikkeli-Jukola 2009 onkin merkitty väärälle päivälle 3.6.2009) ja keskustelufoorumista (vaikka se ilmeisesti vaatiikin rekisteröitymisen – olisiko syytä avata myös satunnaisille vierailijoille?)

Katso myös:
Kuuman Jukolan yön tiliä (kuvia, tuloksia ja tunnelmia) 15.6.2009
Kaksi yötä Jukolaan (etukäteisspekulointia) 12.6.2009

1 thought on “Mikkeli-Jukola 2009

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: