Alkukesän Espanjan reissun pakkaukset oli melkein valmiit ja lähtö seuraavana päivänä, kun mietiskelin vielä suunnistuskartan ja -radan tekemistä. Pihamaasta oli kohtuullinen pohjakuva olemassa ja päätin tehdä lapsille radan valmiiksi kiireellä. Olikin muuten aika metkaa tehdä suunnistusrata paikkaan, jossa ei ole koskaan käynyt!

Barcelona_villa_radat2.HD

Kisailu onnistui hyvin. Kolmosrasti piti siirtää kanojen aitauksesta pois ja yksi rastilippu katosi mystisesti kisojen aikana, mutta kilpailijat tykkäsivät! Innokkain kiersi radan kolmeen tai neljään kertaan.

FIN5:lla kävin Rukalla parissa kisassa. BP-kuntosarjassa saatiinkin oikein kunnon kisat aikaan

Sprintti Rukakylässä oli huippua! Sopivan vaikea rata, johon mahtui pari virhettäkin. Kartta, reitti ja analyysi.

rukasprintti

Lauantaina lähtö oli ylhäältä tunturista ja kokeneen tunturisuunnistajan olisi pitänyt vetää rinneosuudet kyllä paljon paremmin. Virheitä tuli. Kartalla ihmetystä herätti kaksi asiaa:

1) Nelos-vitosvälillä järven ja polun väli on merkitty kielletyksi alueeksi. Olisiko polulla saanut juosta? Vältin sitten polun, mutta jälkikäteen katsottuna olisi pitänyt painaa laskettelurinnettä alas ja polkua järven sivu. Ehkä olisin voittanut pari minuuttia.

2) Ylä-Pessarin länsirannan hiihtohissi. Mitähän varten tämä on rakennettu?

ruka

Kartta, reitti ja analyysi

Rasti-Jyryn Stadi-sprintin kielletyt alueet ja rastimääritteet mietityttää edelleen. Olisiko 4-5-välillä saanut kulkea katutasossa suojatien yli jalankulkusillan alla? Eli jatkuuko kielletty alue myös sillan alla?

stadi

3D-Kartta, reitti ja analyysi. Markon mietteet Stadi-sprintistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: