Jukola takana, katse kohti tunturisuunnistusta. Kampanjan aloituslenkki kulki tänään mukavasti.

Tämän vuoden tunturisuunnistushan kisataan Utsjoella (Tunturisuunnistus 2009 Utsjoella). Seuraavien vuosien ohjelmaa on käsitelty Lapin Suunnistuksen kokouksessa 28.3.2009, jonka pöytäkirjassa todetaan tunturisuunnistusten paikoista seuraavaa:

2010 Pallas-Ounas
2011 Kiilopää (Saariselkä)
2012 Ylläs?

edit 17.6.2009:
Ehkä päätöstä onkin muutettu jälkikäteen. Lapin suunnistuksen kilpailutoiminta -sivulla lista onkin näin:

2010 Kiilopää (Saariselkä)
2011 Pallas-Ounas
2012 Ylläs?

Toivottavasti Pallas-Ounas tarkoittaa ennemmin Pallasta eikä samaa Pyhäkeroa, jossa suunnistettiin joitain vuosia sitten. Kiilopää ainakin on eri maasto kuin edellisissä kisoissa samoilla seuduilla. Ylläksen perässä oli kysymysmerkki. Ehkä sieltäkin voisi löytyä toiseksi päiväksi taas uutta. Innokkaat järjestäjät ainakin!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: